Alla som har Trones skofack säger

Tuppen ja!

Ja, jag sällar mig till den skaran direkt, vi har ett svart set här hemma som vi har våra träningsskor i. Och när jag ser mig om på internet, så dyker dom upp här och var i alla möjliga olika förvaringskombinationer. Som exempelvis till skor, tidningar, kläder, återvinning och så vidare.

Trones måste ju vara en storsäljare helt enkelt, synd bara att IKEA inte har dom vita skofacken kvar i sortimentet.

 

Bild: Stadshem

 

6 reaktion på “Alla som har Trones skofack säger

 1. Sandra

  Ja! Ett set svarta här också, innehållande tränings och trädgårdsskor!
  Fin tisdag önskar jag dig!
  // Sandra
  p.s skulle tro att de kommer tillbaka i vitt ganska snart!

 2. Tina // peppar o vanilj

  Tyvärr kan jag inte skrta med att jag ”fått tummen ur” så att säga , och införskaffat mig några egna… Inte än, för det skulle sannerigen behövas och så bra som alla säger att de är så kan ju inte vi vara sämre ;)

  Tusen tack för alla fina kommentarer du då och då lämnar hos mig. Jag blir tokglad, ja gladare än man kan tro eftersom jag inte alltid är så snabb och duktig på att svara…. ska bli bättre;)

  Kram Tina

 3. creando

  De är väldigt praktiska de där. Har länge tänkt att skaffa just vita till vår grovingång. Men aldrig gjort det. Och nu är det alltså för sent?! Så kan det gå! :)
  Kramar Kicki

Kommentarer inaktiverade.