Lastpallsmedley

Bjuder jag på idag, det är verkligen bara fantasin som sätter gränser och dom här bilderna ger i alla fall mig inspiration. Jag ska nog ut i maskinhallen och inspektera våra lastpallar än en gång, för att se vad dom kan användas till.

Bilder: Maddeli, Blogg Skånska byggvaror, Hus & Hem

7 reaktion på “Lastpallsmedley

 1. fru Vallmo

  Såg liknande bilder på pinterest och ibland undrar jag hur folk kommer på så otrolig bra och enkla idéer!
  Tycker mycket om första bilden! Så fint det är!
  Kram och ha en trevlig helg!
  Ute

  Svara
 2. Signe

  Vilka fina bilder! Påminner mig om mitt påbörjade projekt med lastpallar modell extra långa. Två på varandra som jag ska slå bräder runt och måla svart. Till det kommer en enkel lastpall med hjul under också med bräder runt som svartmålas och kanske med en metallplatta som överdel. Förutom denna lastpallseufori blir det också svarta IKEA-stolar (de där svarta låga i plast som säljs nu också). En totallåg lösning som jag tror blir bra…….. Trevlig helg!

  Svara
 3. Kajsa Persson

  Vilken rolig idé..speciellt den med skorna. Nu börjar hjärnkonjtoret rulla om amn själv kommer på något bra ställe hemma att använda en pall på :)

  ha en toppen helg!!
  Kram
  Kajsa

  Svara
 4. Iris

  Jag är jättesugen på att fortsätta lite på mitt lastpallstema när vi flyttat till huset och jag har både trädgård och snickarbod att mecka i :) Är stormförtjust i lastpallar, de kan användas till så himla mycket!

  Säg bara till om du vill låna en bild hos mig förresten, det går bra :)

  kram /iris

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>